Nieuws

Herfst etalage Optiektechnieken

In de Fonteinzaal van de school kan je gedurende enkele weken de nieuwe etalage van onze opticiens in opleiding bewonderen.

Meer lezen


Ontvangst ouders nieuwe leerlingen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de school in september een ontmoetingsmoment voor de ouders van alle nieuwe leerlingen.

Meer lezen


Sport Na School

Een voordelige formule voor jongeren die na school betaalbaar willen sporten.

Meer lezen


Werkweek Polen

In samenwerking met Bouworde vzw en Fundacja Benevolens zijn enkele leerlingen van 6 ASO een volledige week in Polen om er als vrijwilliger te werken.

Meer lezen


We blijven samen bouwen tegen pesten!

Onze anti-pest-muur verzamelt alle activiteiten die we dit jaar tegen het pesten organiseren.

Meer lezen


Week van de wetenschap 2021

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Vesaliusinstituut een Week van de wetenschap. Dit naar aanleiding van de Dag van de Wetenschap, een initiatief van de Vlaamse Overheid, de universiteiten en enkele bedrijven.

Meer lezen


Dopjesactie

Het opleiden van blindegeleidehonden is heel duur. Om de organisatie financieel te steunen, organiseren de leerlingen van Optiektechnieken elk jaar een dopjesinzamelactie.

Meer lezen


Finale Trefbalcompetitie 28 oktober

In het kader van de middagactiviteiten organiseren de leerkrachten Lichamelijke opvoeding een competitie trefbal. Deze is open voor alle leerlingen van het Vesalius.

Meer lezen


Onze afdeling Verzorging gespot in de krant...

Elk jaar werken de leerlingen van 6 Verzorging mee aan het Natkamproject in de basisscholen van Oostende. Bedoeling is de leerlingen een luisvrije start van het schooljaar te geven.

Meer lezen


Vesalius loopt mee!

Ostend Night Run is een belevingsloop met een afwisselend parcours doorheen Oostende van 7, 14 of 21 km. De school neemt graag als team deel aan sportieve activiteiten in de buurt.

Meer lezen